Natuurlijk Vaktherapie 
 

Liefde

Wanneer je als single op de juiste plek staat ervaar je vervulling in je leven. Je bent dan aantrekkelijk voor andere mensen (M/V/X) waardoor er, als je dat wilt, ruimte ontstaat voor de liefde. Dit geldt natuurlijk ook binnen een relatie. 

Ben je single en ben je hiermee (nog) niet (helemaal) content? Ik begeleid singles in hun zoektocht naar (zelf-) liefde.  Naast kennis over veilige hechting heb ik vanuit mijn eigen ervaringen en persoonlijke groei de afgelopen jaren veel geleerd over bindings- en verlatingsangst, intergenerationele problematiek, zelfzorg en ontspanning. 

Heb je een fijne partner, maar lukt het toch niet om helemaal tevreden te zijn over jullie relatie? Ook dan mag je contact opnemen en denk ik mee wat ik voor jou / jullie kan betekenen.


Scheiding

Soms loopt het leven anders dan je gedacht of gehoopt had. 

In 2020 is de relatie tussen de vader van mijn kinderen en mij beëindigd. Mijn dochters zijn inmiddels 15 en 17. Gelukkig kunnen we als ouders nog goed genoeg samenwerken. Wij hebben een andere route gekozen voor het co-ouderschap. Niet makkelijker of beter. Voor onze kinderen wel rustiger. 

Ik kijk graag mee met stellen die samen de juiste route willen vinden na dit ingrijpende besluit.