Natuurlijk Vaktherapie 
 

Arjanke Koster

Inmiddels ben ik alweer zo'n 30 jaar aan het werk met mensen. Sinds 12,5 jaar heb ik een goedlopende eigen praktijk als speltherapeut. 

Diploma's die ik gehaald heb zijn onder andere van de opleiding SPH (HBO) en speltherapie (post-HBO). Kijk voor mij gehele CV hier op LinkedIn.

Ik heb expertise op het gebied van hechtingsstijlen en weet heel veel van spelen en samen contact en plezier maken. Buiten zijn en letterlijk in beweging komen doet veel mensen goed. In mijn aanbod combineren we wandelen, praten, voelen en 'spelen' op een ontspannen manier en vinden we zo voor jou de juiste route in een fijner (gezins-) leven.

Naast mijn professionele achtergrond heb ik veel levenservaring op veel verschillende gebieden. Ik heb dit doorgewerkt met therapie, (zelf-)studie en supervisie en tegelijk ben je hier als professional volgens mij nooit helemaal klaar mee. Ik heb regelmatig intervisie in verschillende groepen.

Sinds 15 jaar doe ik aan yoga. Yoga helpt mij om tot meer lichaamsbewustzijn en ontspanning te komen.

Mijn  kinderen, vrienden en familie zijn natuurlijk erg belangrijk voor me. In mijn vrije tijd ben ik graag buiten of creatief bezig.