Natuurlijk Vaktherapie 
 

Collectief aanbod (jonge) ouders

Je hebt een kind wat (net even) een andere aanpak nodig heeft dan het gemiddelde kind  (voor zover dat bestaat…😉). Dit kan te maken hebben met life-events in het gezinsleven, ontwikkelingsproblematiek of een medische voorgeschiedenis. Er wordt meer van je gevraagd als ouder. 
Je kind kampt met een hogere gevoeligheid en meer problemen met spannings- en emotieregulatie. Dit heeft een impact op de draaglast en draagkracht van jouw gezin.
Mijn missie in deze is om jullie als ouders aan elkaar te verbinden, verdiepend contact en (h)erkenning te creëren, elkaar supporten en inspireren.

Doel: 

  • Meer verbinding en verdiepend contact met andere ouders, actief uitbreiden van je netwerk.
  • Meer grip ervaren op de uitdagingen van jouw gezinsleven in onze  samenleving.


Wanneer en wat?

19 april 2024 9.00-11.00 uur; Spanning- en emotieregulatie.

17 mei 2024 9.00-11.00 uur; Zelfzorg, me time, balans, het speelse kind in jezelf.

14 juni 2024 9.00-11.00 uur; Relativeren, normaliseren, de schaamte voorbij, hulp durven vragen binnen je eigen netwerk, je netwerk actief uitbreiden.

Aansluitend kan er op eigen gelegenheid in de buurt van waar we afspreken nog een kop koffie of thee gedronken worden.


Waar?

Op een goed bereikbare plaats in de natuur rondom Nijmegen. Dit hoor je bij opgave. 
Bij slecht weer binnen op locatie centraal gelegen.

Verder: 

Stuur een email met onderwerp “groep” als je graag mee wilt doen of nog vragen of twijfels hebt. 

Er is ruimte voor zes deelnemers. Begeleid door een yoga-docent en vaktherapeut. Wie ik ben dat kun je terugvinden op deze pagina, op www.speltherapienijmegen.nl of op LinkedIn.  Wil je meer weten over Jacqueline? Kijk dan op: https://yogaluna.nl/

Totale investering; 3 x 45 euro = 135 euro.
Dit kan vanuit de aanvullende verzekering soms (deels) vergoed worden onder de noemer "alternatieve therapie" of omdat ik ben aangesloten bij de RBCZ en FVB. Informeer hiernaar bij je eigen verzekering.
Extra optie: Indien gewenst kunnen we vooraf en achteraf een halve of hele individuele sessie plannen om je persoonlijke doelen voor te bespreken en te evalueren.

Bij de samenstelling van de groepen maak ik een inschatting of mensen bij elkaar passen. Een open-mind is voor mij een belangrijke waarde. Ik heb een groot hart en vanuit betrokkenheid bij jou als medemens zal ik mijn best doen om je uit te nodigen voor een passende groep. Tegelijk is mijn wens om mensen blijvend aan elkaar te verbinden in het ouderschap en wil ik de ruimte hebben om op basis van mijn intuïtie groepen te maken. Dit kan zijn op basis van opleidingsniveau, op basis van leeftijd van de kinderen, aard van de problematiek van de kinderen, leefstijl of op basis van de wijk waarin je woont. Op basis van bijvoorbeeld  een on-line kennismaking maak ik een inschatting of ik een passend aanbod kan doen.